بازار بی رونق و راكد لوازم خانگی

بازار بی رونق و راكد لوازم خانگی

تجهیزات جانبی: بررسی ها از بازار لوازم خانگی پایتخت حاکی از افزایش قیمت ها، تداوم رکود در این بازار و خریدهای حداقلی از طرف مردم است؛ در این میان، برخی امیدوارند که با افت نرخ ارز و نهاده های تولید، قیمت لوازم خانگی نیز کم شد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایرنا، به قیمت ها که نگاه می کرد درمانده شد. همراه با همسر و دختر خود برای تهیه جهیزیه به بازار اصلی لوازم خانگی پایتخت آمده بود.
تلویزیون ال. ای. دی ایکس ویژن ۵۵ اینچ از ۱۴.۵ تا ۱۷ میلیون تومان، یخچال فریزر دوقلوی هیمالیا از ۲۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان تا ۳۱ میلیون تومان، تلویزیون ال. ای. دی سونی ۵۰ اینچ از ۹.۹ میلیون تا ۱۵.۳ میلیون تومان، لباس شویی اسنوا هشت کیلویی از ۱۰ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان تا ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ماشین لباس شویی بوش از ۱۱.۷ تا ۱۲.۵ میلیون تومان، لباس شویی پاکشوما هفت کیلوگرمی از ۱۰.۳ تا ۱۲.۴ میلیون تومان، یخچال فریزر دوقلوی اسنوا ۲۳ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان، ساید بای ساید ال. جی از ۱۳۲ میلیون تا ۱۶ میلیون تومان و غیره.
باورکردنی نبود که با گذشت کمتر از یک سال قیمت ها اینقدر رشد کرده باشند. با یک حساب سرانگشتی شاید بیش از ۱۰۰ میلیون تومان باید برای تهیه جهاز دختر کنار می گذاشت، اما با کدام درآمد یا پس انداز؟
این روزها اگر سری به بازارهای اصلی لوازم خانگی پایتخت از سه راه امین حضور و خیابان جمهوری گرفته تا خیابان شریعتی، سهروردی شمالی، میدان شوش و بازار بزرگ تهران بزنید، برخلاف سالهای گذشته کمتر جنب وجوشی در آن حس می شود رکود حکایت آشنای این روزهای بازار است، رکودی که بگفته کارشناسان هم روز بیشتر می شود و جز آنانی که نیاز دارند، در عمل کسی برای خرید مراجعه نمی کند.
«اکبر پازوکی» دبیر انجمن صنفی توزیع کنندگان لوازم خانگی تهران امروز (پنج شنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با تایید این مطالب اضافه کرد: افزایش قیمت ها، پاندومی کرونا و نبود سرمایه کافی از طرف کاسبان و فروشندگان، سبب شده تا هر روز رکود بیشتری در بازار لوازم خانگی شاهد باشیم.
به گفته وی، این روزها بجز خانواده هایی که فرزندانی در آستانه ازدواج دارند یا کسانی که لوازم خانگی منازلشان به سرقت رفته باشد، خریدار جدی و واقعی در بازار وجود ندارد.
این مقام صنفی تصریح کرد: گرایش بیشتر خانواده ها در این روزها تعمیر لوازم خانگی بجای خرید است.
وی همین طور با تکذیب اخبار انتشار یافته درباب فروش اقساطی اجناس از طرف کسبه، تصریح کرد: اگر برنامه فروش اقساطی هم باشد، از طرف شرکت ها و کارخانجات تولیدی و نه فروشگاه هاست و کاسبی که در پاس کردن چک خود مانده چطور می تواند فروش اقساطی برای خریداران داشته باشد؟
پازوکی ضمن اشاره به زنجیره تامین مواد اولیه تا تولید و فروش، تاکیدکرد: رکود کنونی بازار بطور حتم بر روند تولید در ماه ها و سال آینده اثرگذار خواهد شد؛ روند تولیدی که حاکی از تحقق «جهش تولید» در مقایسه با سال قبل است.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایرنا، اشاره پازوکی به افزایش تولیدات لوازم خانگی مهم و اصلی در هفت ماهه امسال است.
بررسی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز امسال تا اختتام مهرماه حاکی از تداوم روند رو به رشد تولید انواع لوازم خانگی در کشور است، به صورتی که ۷۳۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه تلویزیون، یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه یخچال فریزر، ۵۵۹ هزار و ۹۰۰ دستگاه ماشین لباسشویی و ۷۴۶ هزار و ۹۰۰ دستگاه کولر آبی در کشور تولید شد.
دبیر انجمن صنفی توزیع کنندگان لوازم خانگی تهران در عین حال ابراز امیدواری کرد که با بهبود اوضاع سیاسی و اقتصادی، وضعیت بهتری را در ماههای آینده شاهد باشیم، هرچند باید مراقب بود تا افزایش واردات منجر به از دست رفتن تلاشهای انجام شده برای داخلی سازی نشود.
کارت اعتباری خرید کالای ایرانی
در این زمینه، «حمیدرضا غزنوی» سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی به ایرنا اظهار داشت: بهترین راهکار در شرایط کنونی و پیشگیری از رکود، اعطای کارت اعتباری خرید کالای ایرانی از طرف دولت به مردم است.
وی تصریح کرد: از آنجایی که سرمایه در گردش مورد نیاز کارخانجات تولیدکننده تامین نشده است، امکان فروش اقساطی برای آنها وجود ندارد.
غزنوی در عین حال تصریح کرد: کاهش قیمت ارز و نهاده های تولید می تواند با یک فاصله زمانی به کاهش قیمت لوازم خانگی بیانجامد.



منبع:

1399/09/28
12:49:05
5.0 / 5
650
تگهای خبر: شركت , صنعت , فروش , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403