رییس سازمان دامپزشكی خبرداد:

عرضه ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در ۱۰ روز پایانی خرداد امسال

عرضه ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در ۱۰ روز پایانی خرداد امسال

به گزارش تجهیزات جانبی رئیس سازمان دامپزشکی کشور از روند منظم کشتار طیور در کشتارگاه های کشور در 10 روز کاری اخیر آگاهی داد و اظهار داشت: در 10 روز پایانی خردادماه امسال 65 هزار تن گوشت مرغ به بازار عرضه شده است.


به گزارش روز سه شنبه وزارت جهاد کشاورزی، «علی صفر ماکنعلی» اضافه کرد: برمبنای آخرین گزارش عملیات بازرسی نظارت بهداشتی از ۲۲۲ کشتارگاه فعال طیور کشور در ۱۰ روز کاری بین روزهای ۲۰ خرداد تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در این فاصله زمانی نزدیک به ۳۵ میلیون قطعه طیور در قالب رعایت ضوابط بهداشتی و شرعی کشتار شده است.
رییس سازمان دامپزشکی کشور با اعلان اینکه از این تعداد طیور کشتارشده حدود ۶۵ هزار تن گوشت مرغ استحصال و به بازار عرضه شده است، اشاره کرد: بر این اساس بطور متوسط در هر روز فعالیت کشتارگاه های کشور بطور متوسط روزانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه طیور کشتار شده است.
ماکنعلی اظهار داشت: روزانه ۶ هزارو ۵۳۹ تن گوشت مرغ تولید و برای مصرف شهروندان در بازار توزیع شده است.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایرنا، بنا به مصوبه ستاد تنظیم بازار در فروردین ماه قرار شد کمیته ای تخصصی بمنظور ساماندهی بازار مرغ و تخم مرغ تشکیل گردد که این کمیته با ریاست وزیر جهاد کشاورزی و با عضویت قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجاری و دیگر مسئولان مربوطه تشکیل شد.
طبق مصوبه های جلسه امروز ستاد تنظیم بازار، قرار شد این کمیته با داشتن اختیارات کامل از طرف ستاد تنظیم بازار نسبت به برنامه ریزی و تولید و توزیع مرغ، بوسیله شرکت های تولیدکننده عمده مرغ و نیز با همکاری و خدمت گرفتن از ظرفیت مرغ داری ها، اقدام های لازم را انجام دهد.
براساس مصوبه این ستاد بمنظور پشتیبانی از تولیدکنندگان قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ آماده مصرف ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد.
البته حالا در خرده فروشی ها قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ بیش از ۳۳ هزارتومان به فروش می رسد.



منبع:

1400/04/01
20:04:24
5.0 / 5
477
تگهای خبر: شركت , صنعت , فروش , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403