قارچی که انتشار گازهای گلخانه ای را می کاهد و طعم گوشت دارد
تجهیزات جانبی: دانشمندان با استفاده از روش ویرایش ژن کریسپر (CRISPR)، کارآیی و قابلیت هضم یک قارچ که قبل از این به سبب شباهتش به گوشت شناخته شده بود را بالا بردند. گونه اصلاح شده، پروتئین را خیلی سریع تر و با میزان قند خیلی کمتر رشد می دهد و با این وجود انتشار گازهای گلخانه ای را به میزان قابل توجهی می کاهد. این قارچ حتی از پرورش مرغ نیز در استفاده از زمین و مصرف آب عملکرد بهتری دارد.
۱۴۰۴/۰۹/۰۲ ۱۱:۳۰:۱۱