زیان بزرگ تراشه ساز آمریکایی از ممنوعیت وارداتی چین

زیان بزرگ تراشه ساز آمریکایی از ممنوعیت وارداتی چین

تجهیزات جانبی: تجهیزات جانبی: شرکت میکرون تکنولوژی هشدار داد ممنوعیت پکن برای فروش تراشه های این شرکت به تعدادی از صنایع مهم چینی، موجب زیان بزرگتر در درآمدش خواهد شد.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، میکرون اعلام نمود حالا انتظار دارد نیمی از درآمد خود از شرکت های مستقر در چین را از دست بدهد که معادل درصد دو رقمی پایینی از کل درآمدش خواهد بود. این شرکت، قبل از این، ضرر درصدی تک رقمی اندک تا بالا را پیش بینی کرده بود.

میکرون نخستین شرکت تراشه ساز آمریکایی است که بعد از اعمال کنترل های صادراتی واشنگتن برای فروش تعدادی از قطعات و ابزارهای ساخت تراشه آمریکایی به چین، هدف پکن قرار گرفت.

اداره فضای سایبری چین در ماه مه اعلام نمود که خطرات امنیت سایبری نسبتا جدی را در محصولات این شرکت آمریکایی که در این کشور به فروش رفته، یافته است و به اپراتورهای زیرساخت های حساس، نسبت به خرید محصولات میکرون هشدار داد. این آژانس هیچ جزئیاتی درباره ی ریسک های شناسایی شده ای که پیدا کرده است یا محصولات میکرون که هدف ممنوعیت قرار می گیرند، ارائه نکرد.

این شرکت روز جمعه اعلام نمود که نتیجه گیری این رگولاتور چینی، همچنان نامشخص و سیال مانده است. همین طور افزود که نمایندگان دولت چین با چندین مشتری همچون تولیدکنندگان تلفن همراه درباب استفاده از محصولات میکرون در آینده، گفتگو کرده اند.

درآمد میکرون از شرکت های مستقر در سرزمین اصلی چین و هنگ کنگ شامل فروش مستقیم و فروش غیرمستقیم بوسیله توزیع کنندگان، حدود یک چهارم کل درآمد این شرکت آمریکایی را تشکیل می دهد.

بر اساس گزارش رویترز، این تراشه ساز آمریکایی روز جمعه اعلام نمود که ظرف چند سال آینده، ۴.۳ میلیارد یوان (۶۰۳.۸ میلیون دلار) در تاسیسات پکیجینگ تراشه خود در شهر شیان چین سرمایه گذاری خواهدنمود که بگفته سانجی مهروترا، مدیر عامل میکرون، نشان دهنده تعهد تزلزل ناپذیر این شرکت به کسب وکار و تیم خود در چین است.





منبع:

1402/03/28
08:03:59
5.0 / 5
410
تگهای خبر: ابزار , اپراتور , تكنولوژی , تلفن همراه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403