مدیرعامل شركت مخابرات ایران:

اجرای سراسری طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری نیازمند 57 هزار میلیاردریال سرمایه است

اجرای سراسری طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری نیازمند 57 هزار میلیاردریال سرمایه است

به گزارش تجهیزات جانبی، مرکزی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: برای اجرای طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری در 31 استان کشور بیش از 57 هزار میلیاردریال سرمایه نیاز است.


مجید سلطانی هشتم شهریورماه در آیین بهره برداری از مرحله اول نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران و طرح های مخابراتی استان مرکزی اظهار داشت: طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری(نجما) از خرداد سال قبل در سراسر کشور ابلاغ و کار عملیاتی این طرح از سال قبل شروع شده و کارهای بسیار زیادی در ۱۴ شهر استان سرعت گرفته که حالا قابل بهره برداری است.
وی اشاره کرد: یکی از موفقیت های کلیدی طرح نجما، همکاری در استان بین دستگاه های اجرائیست.
سلطانی افزود: ثبات در سیاست ها و تصمیم ها و وجود مدل عقلانی اقتصادی با هدف ایجاد تعادل در درآمد و هزینه ها پیگیری می شود که بنگاه های اقتصادی را قادر به ادامه حیات می کند به ویژه این که در کنار توجه به کسب و کارهای نوپا، بنگاه های بزرگ اقتصادی نباید فراموش شوند.
وی ادامه داد: سیاست ها و تصمیم هایی که در عرصه صنعت ارتباطات و فناوری اتخاذ می شود باید پیوست اقتصادی داشته باشد و پیوست های اقتصادی باید دورنمای اقتصادی شرکت را برای نگهداری از شبکه های توسعه یافته و توسعه آینده تضمین کنند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: نرخ بازگشت سرمایه شرکت باید منطقی باشد. یک بررسی اجمالی نشان خواهد داد که نرخ بازگشت هزینه های ما در شبکه ثابت و سیار در طول سالهای قبل روند بسیار نزولی را طی کرده تا جایی که به مرز ضررده بودن نزدیک شده است.
سلطانی اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران از سال ۹۴ توسعه لایه دسترسی فیبر نوری را شروع کرد و اقدامات خوبی در سالهای ۹۴ و ۹۵ از طرف این شرکت انجام شد که البته این اقدامات با کُندی مواجه گردید.
وی افزود: طرح نهضت جهادی توسعه فیبر نوری برای توسعه فیبر نوری از خردادماه سال قبل آغاز شد کلید خورد و الان فاز نخست این طرح در استان شروع شده است.
سلطانی اشاره کرد: نخستین افتتاح در قالب طرح نجما در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در یکی از روستاهای تهران انجام شد و هم اکنون هر هفته در جای جای کشور روند افتتاح ها جریان دارد.
ارتباطات از ارکان اصلی توسعه در کشور است
علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: ارتباطات از ارکان اصلی توسعه در کشور خصوصاً در عصر جدید است. امنیتی ترین بخش کشور بخش شبکه ارتباطی است که امروز دشمن به جد توجه به این بخش را برای ضربه زدن در ابعاد مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و... در دستور کار قرار داده است و هرگونه دستبرد دشمن به این حوزه به اختلال شریان اصلی کشور در ابعاد مختلف منتهی می شود.
وی ادامه داد: قرار بود با خصوصی سازی شرکت مخابرات روند کار در این زمینه بهبود پیدا کند و مشکلات این حوزه به حداقل برسد اما آن چه امروز شاهد می باشیم این است که در بخشهایی هنوز زیرساخت های لازم توسعه نیافته و گله مندی هایی از طرف مردم وجود دارد و به گونه ای ورشکستگی این شرکت را شاهد می باشیم.
نمانیده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: شرکت مخابرات امروز برای تامین حقوق و رفاهیات ۵۵ هزار شاغل و ۵۵ هزار بازنشسته خود با مشکلاتی مواجه می باشد.
نظری افزود: در استان مرکزی ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی چشمگیری وجود دارد و رشد صنعت مخابرات در این راه تعیین کننده است که امیدواریم با اجرای طرح هایی که امروز به بهره برداری می رسد شاهد توسعه این صنعت باشیم.
وی اشاره کرد: در برنامه توسعه هفتم به شبکه مخابرات توجه ویژه ای شده است.
ولی الله بیاتی، نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: مردم در عرصه نگهداری تلفن ثابت گله مند هستند و مخابرات برای این مهم و توجیه اقتصادی آن برنامه ریزی لازم را انجام دهد.
وی ادامه داد: در پروژه های مسکن ملی، بنیاد مسکن متقاضی تلفن ثابت است و این مهم نیز به عنوان یک ضرورت نیازمند برنامه ریزی است.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی افزود: آنتن دهی در بعضی روستاها و نقاط بین شهری و... با مشکل مواجه می باشد که برای حل این مشکل باید تدبیر لازم اتخاذ شود.
علیرضا لطفی، مدیر شرکت مخابرات منطقه مرکزی نیز در این جلسه اظهار داشت: در شبکه ملی اطلاعات دو رکن مهم استقلال و امنیت وجود دارد، این شبکه در تمام لایه های زیرساختی، کاربری و محتوا، شبکه ای امن و مستقل تعریف می شود.
وی ادامه داد: اقدام گسترده اتصال دستگاهها و نهادهای مختلف استان به شبکه ملی فیبر نوری از زمان فعالیت دولت سیزدهم به جد در دستور کار قرار دارد.
مدیر شرکت مخابرات منطقه مرکزی اشاره کرد: ۲۶۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در ۲۲ شهر استان مرکزی طراحی و اجرا شده که این رقم هر روز درحال افزایش است و تا انتهای سال به ۴۰۰ کیلومتر خواهد رسید.
لطفی افزود: با پایان پذیرفتن پروژه نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران تا انتهای سال جاری، ۹۰ درصد جمعیت استان از اینترنت پرسرعت بهره مند خواهند شد.




منبع:

1402/06/09
13:22:06
5.0 / 5
268
تگهای خبر: اینترنت , شركت , صنعت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403