رمزارزهای موجود در ایران نباید به پلت فرم های خارجی منتقل شوند
به گزارش تجهیزات جانبی عضو کمیسیون رمزارز و بلاک چین سازمان نظام صنفی کامپیوتری کشور اشاره کرد: باید کوشش کرد سرمایه های رمزارزی موجود در ایران با خروج ارز از کشور به پلت فرم های خارجی منتقل نشده و در ریسک تحریم ها قرار نگیرند.
علی پاک باخته گان زنجانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اعلام رییس سازمان توسعه تجارت در خصوص این که طرح استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی احتمالاً تا اواخر بهمن ماه عملیاتی می شود و کسب وکارها می توانند از ارز دیجیتال برای صادرات و واردات کالا استفاده کنند، اظهار داشت: بگفته رییس سازمان توسعه تجارت، حالا درحال رسیدن به جمع بندی با بانک مرکزی بر سر موضوع استفاده از رمزارزها بعنوان یک کالا و عامل انتقال اعتبار در تجارت بین الملل هستند که سازوکارهای این طراحی، پیاده سازی شده و طی هفته های آتی عملیاتی می شود که بعد از آن می توان در مقابل صادرات، رمزارز دریافت کرد.
عضو کمیسیون رمز ارز و بلاک چین سازمان نظام صنفی کامپیوتری کشور افزود: با بهره گیری از بلاک چین و قراردادهای هوشمند می توان رمزارزهای متداول و رایج جهانی را دریافت کرد و در قالب همین بسترها آنها را به واردکننده منتقل کرد. بجای گرفتن ارز و استفاده از صرافی ها، می توان انتقال اعتبار را بوسیله این سامانه ها انجام داد.
پاک باخته گان زنجانی اظهار داشت: راه اندازی بستر تبادلات رمزارزهای مجازی با تسهیل تعاملات کسب وکارها، پروسه جهان شمول شدن کارهای اقتصادی را در مناطق آزاد فراهم می آورد و محدودیت ها و موانع نظام مبادلات پولی را نیز مرتفع می سازد. طراحی رمزارزهای ملی و ارتباط با رمزارزهای بین المللی از راهکارهای عمده ی ایجاد رمزارزها در بستر بلاک چین در مناطق آزاد است. بطوریکه نشان از اهمیت راهبردی محصول رمزارزها برای اقتصاد کشور دارد و این موضوع، اقتصاد ایران را از اقتصاد نفت و بانک محور بودن به سمت صنایع جدید هدایت می کند.
رئیس کمیسیون رمزارز و بلاک چین سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان البرز با اعلان اینکه استفاده از رمزارزها برای کشور آثار و منافع خوبی به دنبال دارد، توضیح داد: در وضعیت تحریم می تواند سبب ارزآوری و درآمدزایی شود و بسیاری از فعل و انفعالات مالی در فضای بین المللی را از این طریق انجام داد، خصوصاً آن کنترلی که روی ارز انجام شده و مشکلاتی که برای فعالان اقتصادی به وجود می آورد، در مورد رمزارزها وجود ندارد. باتوجه به صنعت بودن تولید رمزارزها که سبب اشتغال زایی هم می شود، باید گفت، برای ادامه پروسه تولید ارزهای دیجیتال و آثار مفید آن، بهتر است قسمتی از مازاد برق، صرف تولید رمزارزها شود، به ویژه که تولید و استخراج رمزارزها فشار چندانی به شبکه وارد نمی کند.
پاک باخته گان زنجانی در عین حال بیان کرد: ارز دیجیتال، مرز نمی شناسد و کاملا در یک فضای مجازی و در بستر دیجیتال فعالیت می کد. به همین دلیل در دنیای امروز ورود به بازار ارزهای دیجیتال از ارزش و اهمیت بسیار بالایی برای کشورهای جهان برخوردارست. ارز دیجیتال یکی از پدیده های مهم و جدید در زمینه ی فناوری های مالی بشمار می رود که باتوجه به کارکردهای تسهیل کننده در حوزه ی پرداخت، مورد استقبال کشورها و بازارهای مالی قرارگرفته است.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، در طرح سازمان توسعه تجارت، کاربر با بهره گیری از سامانه جامع تجارت، ثبت شفارش می کند و در سفارش خود ذکر می کند که اعتبار از محل رمزارز استخراج شده است. سپس می توان رمزارز را در قالبی که قابل رصد است، به طرف خارجی انتقال داد و کالا ردریافت کرد. برنامه ریزی در ارتباط با دریافت پول و انتقال آن به واردکننده در حال انجام می باشد.
منبع: تجهیزات جانبی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب