14 طرح عمرانی در فرودگاه آبادن به بهره برداری رسید

14 طرح عمرانی در فرودگاه آبادن به بهره برداری رسید

تجهیزات جانبی: همزمان با دهه مبارک فجر 14 طرح عمرانی در فرودگاه بین المللی آیت اله جمی آبادن با اعتباری بیش از 54 میلیاردریال روز سه شنبه به بهره برداری رسید.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از خبرگزاری ایرنا مدیر فرودگاه بین المللی آبادان در آیین افتتاح پروژه های فرودگاه بین المللی آبادان بیان کرد: این پروژه ها شامل بهسازی پایانه داخلی و ترانزیت خارجی، نمازخانه برادران و خواهران، پایانه فرودگاه، راه اندازی دیوار حفاظتی، بهسازی کانترهای پلیس گذرنامه ناجا، و آسفالت مسیر دسترسی به مرکز سوختگیری این فرودگاه است.
مسعود خواست خدایی بهسازی تسمه نقاله ها، سالن مدیریت بحران، اتاق اورژانس ۱۱۵ فرودگاه، ساخت دال بتنی، راه اندازی دیوار حراستی ساختمان اداری را از دیگر پروژه های اجرا شده نام برد و اضافه کرد: بهسازی محوطه ایرساید و جاده های دسترسی به سایت ها و فرستنده های ناوبری، بهسازی سالن پروازهای خارجی و تجهیزات اتاق سرور سیستم FIDS، بهسازی و تجهیز سرور اتاق نهاد ریاست جمهوری، گذرنامه و بانک ملی شعبه ارزی را از دیگر پروژه های عمرانی اجرا شده هستند.
وی از شروع عملیات راه اندازی دیوار فرودگاه به سمت مینوشهر از هفته آتی با اعتبار ۱۸ میلیاردریال آگاهی داد و اظهار داشت: پرواز کارگو از پنج ماه پیش در فرودگاه آبادان با هماهنگی گمرک ایران و سازمان منطقه آزاد اروند دایر شده و از ۲ ماه پیش نیز پرواز مسافری خارجی این فرودگاه بعد از چند سال وقفه برقرار شده است.
مدیر فرودگاه بین المللی آبادان اظهار داشت: درحال رایزنی برای برقراری پرواز دوبی، استانبول و استکلهم باتوجه به درخواست اتباع عراقی از آبادان هستیم.
امام جمعه آبادان نیز در این آیین با اشاره به قدمت فرودگاه بین المللی آبادان اظهار داشت: انتظار این است تا جایگاه این فرودگاه به قبل از شروع جنگ تحمیلی برگردد و شاهد انجام پروازهای بین المللی بیشتری بوسیله این فرودگاه باتوجه به ظرفیت اقتصادی، سیاسی و گردشگری منطقه باشیم.
حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی اضافه کرد: توسعه فرودگاه آبادان به نحوی به توسعه اقتصادی و اشتغال منطقه بستگی دارد و انتظار است توجه بیشتری به این فرودگاه شود.
وی مدیریت انقلابی را تنها راه برون رفت از مشکلات و توسعه کشور دانست و افزود: همان گونه که در حوزه دفاعی شاهد پیشرفت کشور هستیم باید با مدیریت انقلابی و جهاد سایر مشکلات کشور نیز برطرف شود.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری آبادان نیز در این آیین، توسعه گردشگری هوایی و ایجاد تاکسی هوایی را در فرودگاه آبادان خواهان شد و اظهار داشت: ظرفیت های مناسبی برای توسعه اقتصادی فرودگاه آبادان وجود دارد.
بیژن ربیعی اظهار داشت: باتوجه به زیرساخت های مناسب، فرودگاه آبادان می تواند به مرکز صادرات هوایی محصولات کشاورزی خوزستان تبدیل گردد.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از خبرگزاری ایرنا، فرودگاه بین المللی آیت اله جمی آبادان، جزو اولین فرودگاه های ایران است که در سال ۱۳۲۰ توسط شرکت ملی نفت ایران و به سبب وجود پالایشگاه آبادان راه اندازی شد و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر فرودگاه نیز توسعه یافت.
این فرودگاه دارای ۲ باند فرود است که طول باند بزرگتر آن سه هزار و ۱۰۴ متر است که ظرفیت هشت هواپیمای پهن پیکر را بطور هم زمان در رمپ مسافری داراست و از آنجائیکه این فرودگاه با استانداردهای جهانی تولید شده، ظرفیت پذیرش هواپیماهای بزرگ مانند بویینگ ۷۴۷، ایرباس ۳۴۰ و هواپیماهای بزرگتر را دارد.


منبع:

1400/11/19
23:02:56
5.0 / 5
525
تگهای خبر: استاندارد , بین المللی , سایت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403