نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:

بخشنامه جدید صادرات دام زنده نیاز به اصلاح دارد

بخشنامه جدید صادرات دام زنده نیاز به اصلاح دارد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات و ابهامات فراوان در شیوه نامه جدید وزارت جهاد کشاورزی در صادرات دام زنده در تماس با وزیر جهاد کشاورزی خواهان اصلاح این دستورالعمل شد و اظهار داشت: این بخشنامه همانند دستورالعمل سال قبل موجب رانت و سو استفاده فراوان برخی ها می شود.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایرنا، « عبدالرضا مصری» روز جمعه در جلسه اتاق تجاری کرمانشاه که با حضور «محمد رشیدی» دیگر نماینده شهر کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، مسئولان دستگاه های اجرائی و اعضای اتحادیه های دام زنده استان بمنظور بررسی شیوه نامه جدید صادرات دام زنده که بتازگی ابلاغ گردیده تشکیل شد در تماس تلفنی با وزیر جهاد کشاورزی، اضافه کرد: صادرات و واردات قانون دارد و باید برحسب آن عمل شود.
وی اظهار داشت: واردات و یا صادرات کالا که مجاز باشد یا نه، حجم و میزانی صادرات و واردات آن چه مقدار باشد توسط دولت تعیین و گمرک آنرا ثبت می کند و دستگاه هایی علوم پزشکی، دام پزشکی، غذا و دارو، استاندارد نیز بر کیفیت کالاها نظارت می کنند و این بسیار واضح و روشن است.
مصری در ادامه بیان داشت: اما وقتی در بخش نامه هایی مسئله را از این پیچیده تر می نماییم، مانند شیوه نامه جدید صادرات دام زنده، که در آن همه امور اعم مجوز دادن به افراد برای صادرات دام، نظارت بر خرید دام، گواهی سلامت صادرات و هرچه به دفتر مرکز تهران و نهادهای واسط آن در مرکز داده می شود، در حد این که یک نفر از تهران باید به استانها برود بر خرید دام نظارت کنند یعنی بیایید بگویید از این روستایی نخرد از او بخر و این زرمینه را کاملا برای فساد و رانت فراهم نموده اینکه در گذشته در موارد مختلف نمونه های فراوان آنرا دیده ایم.
وی گفت: ما که در همه استانهای کشور سازمان جهاد کشاورزی، امور عشایری، دامپزشکی، مسائل قرنطیه و غیره و هذا را داریم، پس چرا باید متقاضیان برای تشکیل پرونده، درخواست برای گرفتن مجوز صادرات دام زنده به تهران بیایند، چرا اختیارات به دستگاه های زیر مجموعه در استانها نمی دهید و باید متقاضیان برای یک مدرک مانند گواهی سلامت از مرز کشور تا تهران برود، این اذیت و آزار است.
مصری همین طور به ایجاد نهادهای واسط مانند تعاونی روستایی و دیگر شرکتها که اختیار صدور صادرات و واردات به آنها واگذار شده انتقاد شدید کرد و اظهار داشت: این کار موجب رانت شدید و دلالی می شود چرا مانند مجوز صادرات مرغ و تخم مرغ آن روشن و شفاف اعلام نمی کنید هرکس توان داشت صادر کند و بازار بر حسب عرضه و تقاضا بچرخد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه از سعادتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی خواست که شیوه نامه صادرات دام زنده که از سال ۸۳ تا ۹۶ در کشور اجرائی شده بود و همه از آن راضی بودند را بررسی و اگر ایرادتی دارد اصلاح و آنرا ابلاغ کند.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایرنا، در این گفت و گو مستقیم سعادتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی با قدردانی از نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی قول داد: موضوع این شیوه نامه جدید در سطح وزارت هرچه سریعتر بررسی و نتیجه را اعلام نماید.
به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی فعال است.
در این استان چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همین طور ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.

1401/05/14
22:06:04
5.0 / 5
448
تگهای خبر: استاندارد , شركت , صنعت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403