لایحه بودجه سال ۱۴۰۲،

معافیت کسب و کارهای مستقر در سکوهای داخلی از مالیات

معافیت کسب و کارهای مستقر در سکوهای داخلی از مالیات

تجهیزات جانبی: به گزارش تجهیزات جانبی، برپایه تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، تا پایان سال جاری کسب و کارهای حقیقی فعال در سکوهای داخلی مورد تأیید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که فاقد پرونده مالیاتی هستند به صورت پلکانی تا سقف مقرر مشمول مالیات با نرخ صفر می شوند.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، برپایه بند «ط» تبصره شش عوارض و مالیات لایحه بودجه سال آینده در جهت پشتیبانی از توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و تشویق کسب و کارهای اینترنتی به استفاده از سکوهای داخلی تا آخر سال ۱۴۰۲ کسب و کارهای حقیقی فعال در سکوهای داخلی مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که فاقد پرونده مالیاتی هستند به صورت پلکانی تا سقف مقرر در ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم مشمول مالیات با نرخ صفر بوده و جرائم سالهای قبل ناشی از عدم تسلیم اظهارنامه شامل بخشودگی می شود.

همچنین هرگونه کسب درآمد در بستر سکوها و شبکه های اجتماعی خارجی مشمول دریافت مالیات می شوند. آئین نامه اجرایی این بند ظرف دو ماه بعد از لازم الاجرا شدن این قانون به پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و وزارت اقتصاد به تصویب هیات وزیران می رسد.

طبق این خبر، بند «د» تبصره هفت لایحه بودجه ۱۴۰۲ می گوید، به منظور بهره گیری از منابع ملی برای سرعت بخشی به توسعه شبکه ملی اطلاعات، دستگاههای اجرایی مبحث ماده (۲۹) قانون برنامه پنجاه ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی مکلف هستند با بیان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مکانهای موردنیاز، ابنیه و زیرساخت های مازاد خود از قبیل تیرهای انتقال، مسیرهای ارتباطی زمینی و زیرزمینی و مجراها و فضاهای مناسب نصب تجهیزات ارتباطی خویش را وفق تعرفه های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اختیار اپراتورهای مخابراتی قرار دهند.

گفتنی است لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ امروز توسط رئیس جمهور به مجلس عرضه شد.




1401/10/22
14:35:05
5.0 / 5
361
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , تنظیم مقررات , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403