هزینه و نحوه درخواست فیبر نوری در تهران چگونه است؟

هزینه و نحوه درخواست فیبر نوری در تهران چگونه است؟

تجهیزات جانبی: تجهیزات جانبی: طبق گفته مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران هیچ محدودیتی برای درخواست فیبرنوری وجود ندارد و این امکان برای منازل مسکونی، تجاری و سازمانی برقرار است و متقاضیان می توانند از آن بهره گیرند.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، رشته های شفاف شیشه ای و پلاستیکی یا فیبرنوری حالا بخش مهمی از تجهیزات ارتباطی زیرساختی در جهان را ایجاد کرده است؛ فناوری اصلی که طی سالهای گذشته در بخش ارتباطات ثابت ایران کمتر به کار گرفته شده بود، اما در دولت سیزدهم مورد توجه ویژه دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته است.

شبکه زیرساخت کشور با سرمایه گذاری دولت، بیش از ۷۰ هزار کیلومتر فیبر را برای اتصال شهرهای مختلف کشور به یکدیگر فراهم نموده، اما در داخل شهرها هنوز شبکه دسترسی یا آخرین لایه اتصال به ساختمان های مسکونی و تجاری کشور با تجهیزات قدیمی هم وجود دارد که به شبکه مسی مشهور است؛ این شبکه به رغم گستردگی زیاد، توانایی کمی برای سازگاری با فناوری های نوین و استفاده از خدمات پهن باند دارد.

این در حالی است که برمبنای مصوبه شورایعالی فضای مجازی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۰ درصد خانوارها و ۱۰۰ درصد کسب و کارها با متوسط سرعت ۲۵ مگابیت برثانیه به پهن باند ثابت دسترسی داشته باشند و دسترسی ۲۰ میلیون خانوار و پنج میلیون کسب وکار تا سال ۱۴۰۴ به اینترنت پهن باند ثابت باید بر بستر فیبر نوری شکل گیرد.
در همین رابطه، محمدرضا بیدخام - مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران- در گفت و گو با ایسنا درباره ی اینکه در استان تهران چه تعداد مشترک تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته اند اظهار داشت: در حال حاضر تعداد مشترکان فیبر نوری ما در استان تهران حدود ۹۰ هزار مشترک است.
وی همین طور ضمن اشاره به راه های درخواست فیبرنوری اظهار داشت: برای این کار دو راه وجود دارد؛ متقاضیان می توانند بصورت حضوری با مراجعه به امور مشترکین و یا با مراجعه پورتال شرکت مخابرات درخواست خودرا ارائه دهند.
بیدخام در ادامه سخنانش تاکید کرد: هیچ محدودیتی برای درخواست این محصول وجود ندارد و این امکان برای منازل مسکونی و هم واحدهای تجاری و سازمان ها برقرار است و می توانند از آن استفاده نمایند.
مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران درباره ی مشکلات برخی مشترکین در مراجعه برای درخواست این طرح و این که به آنها اعلام شده که منطقه آنها شامل دریافت فیبر نوری نمی گردد، تشریح کرد: قاعده کار به این صورت که به مناطقی می توان این محصول را ارائه کرد که امکانات فنی داشته باشیم و برای مشترکینی که متقاضی فیبرنوری هستند، ابتدا بررسی های فنی صورت می گیرد و اگر در آن مناطق امکانات داشته باشیم، حتما سرویس اینترنت مبتنی بر فیبرنوی در اختیارشان قرار می گیرد. اگر هم محدودیت های فنی وجود داشته باشد، آن منطقه در اولویت توسعه قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این طرح به علت این که بستر آن مبتنی بر فیبر نوری است، اولا نیازمند فیبرکشی در منطقه و در مرحله بعد نیازمند تجهیزات متناسب با فیبرنوری است.
بیدخام در پاسخ به این سؤال که در حال حاضر در استان تهران چند منطقه تحت پوشش قرار گرفته اند، تشریح کرد: همه مناطق تهران تحت پوشش قرار گرفته اند، درحقیقت ۹۰ هزار مشترکی که گفته شد، در همه مناطق است و مختص به یک منطقه نمی شود؛ ممکنست در برخی از مناطق با محدودیت امکانات فنی مواجه باشیم.
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران همین طور درباره ی سازوکار اجرای این طرح اظهار داشت: قاعدتا در نظر داریم این امکان در همه مناطق ایجاد شود، اما ممکنست برخی از مناطق متقاضی بیشتری داشته باشد که قاعدتا در اولویت واگذاری است؛ بر طبق عدد و ارقامی که در حال حاضر وجود دارد مناطق مخابراتی ۲، ۶ و ۸ بیشترین تقاضا را دارند.
وی ضمن اشاره به جزییات هزینه های طرح فیبرنوری اضافه کرد: هزینه اولیه که شامل فیبر کشی می شود، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای مشترک است؛ همین طور تهیه مودم هم مطرح هست که باتوجه به نوع برند و منطقه مربوطه بین یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا دو میلیون ۲۰۰ هزار تومان متغیر است. هزینه ماهانه هم به بسته ای که مشترکان خریداری می کنند بستگی دارد، این هزینه باتوجه به نوع بسته تغییر پیدا می کند.
بیدخام در انتهای سخنان خود تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی مناسب و اختصاص منابع لازم پوشش حداکثری را در این خصوص فراهم سازیم.



1401/11/29
12:43:49
5.0 / 5
370
تگهای خبر: اینترنت , خدمات , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403