عملكرد دولت در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات،

تحقق هدف گذاری ها در یک پروژه ملی ارتباطی

تحقق هدف گذاری ها در یک پروژه ملی ارتباطی

تجهیزات جانبی: تجهیزات جانبی: بواسطه اجرای پروژه ملی شبکه اطلاعات، طی 2 سال قبل روستاها و مناطق دورافتاده ای به اینترنت متصل شده اند و بتازگی وزیر ارتباطات اعلام نموده است بیش از 800 روستای جدید از اردیبهشت تا حالا به شبکه اینترنتی متصل شده اند.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، ارتباطات امروز به تلفن و اینترنت محدود نمی شود و با فناوری هایی مانند نسل پنجم اینترنت که صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دگرگون خواهد کرد، گره خورده است. برخورداری شهرها و روستاها از اینترنت از مواردی است که قسمتی از شاخص دسترسی همگانی شمرده می شود و بنا بر این در سالهای قبل اتصال مناطق مختلف روستایی و شهری به اینترنت نسل سه و چهار مورد توجه قرار گرفته است.

شبکه ملی اطلاعات یکی از طرح هایی است که می تواند روند اتصال روستاها به اینترنت را تسریع کند. درباره ی پیشینه این طرح می توان گفت این پروژه از سالهای قبل به عبارتی اواخر سال ۱۳۸۴ مطرح و کاهش وابستگی جهانی به شبکه جهانی اینترنت از مهم ترین دلیل پیاده سازی آن اعلام شده بود.

نکته قابل توجه درباره ی این پروژه ملی این است که از زیرساخت های ارتباطی با مدیریت مستقل کاملا داخلی، شبکه ای حفاظت شده نسبت به اینترنت و شبکه ای با امکان عرضه انواع محتوا و خدمات ارتباطی سراسری برای آحاد مردم است، تشکیل شده است. در طول سالها روستاها و مناطق دور افتاده ای که از دسترسی به اینترنت محروم بودند بواسطه این پروژه و اقدامات دولت گذشته به اینترنت متصل شده اند اما در طول دو سال قبل تعداد روستاهای متصل به شبکه ملی اطلاعات بالا رفته است؛ درحقیقت از شروع آغاز به کار دولت سیزدهم تا تیرماه سال جاری ۴۳۳۹ روستای جدید به شکبه ملی اطلاعات متصل و درصد روستاهای داراری اینترنت پرسرعت از مرز ۹۲ درصد عبور کرده است.

براساس آخرین آمار اعلام شده، از ۱۲ مردادماه ۱۴۰۰ تا ۳۱ تیرماه امسال، ۴۳۵۰ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پر سرعت متصل شده اند، در حقیقت تعداد روستاهای متصل از ۳۲ هزار ۲۶۲ در آغاز دولت به ۳۶ هزار و ۶۱۲ روستا رسیده که حاکی از افزایش تعداد روستاهای متصل به اینترنت دارد.

در همین رابطه بتازگی عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در ادامه دیدارهای هفتگی خود با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با نماینده مردم شهرستان سراوان، سیب و سوران و مهرستان استان سیستان و بلوچستان و نماینده مردم شهرستان آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر استان گیلان و همایون سامه یح نجف آبادی، نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.

زارع پور با اعلان اینکه شهرستان سراوان، سیب و سوران و مهرستان استان سیستان و بلوچستان ۴۷۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که ۳۸۳ روستا یعنی معادل ۸۰ درصد روستاهای این شهرستان تحت پوشش شبکه ارتباطی قرار دارد، اظهار داشت: ۱۳۶ روستا در این شهرستان باقی مانده است که به شبکه ارتباطی دسترسی ندارد که برقراری این دسترسی به دو اپراتور واگذار کرده ایم.

وزیر ارتباطات در ادامه دیدارهای خود با نمایندگان مجلس در دیدار بانماینده مردم شهرستان آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر استان گیلان هم اظهار داشت که تمامی ۸۶ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان آستانه اشرفیه به شبکه ارتباطی متصل شده اند و این شهرستان از معدود شهرستان هایی در کشور است که دارای دسترسی صد درصدی است.

پس از این دیدار وی با انتشار پستی در یک پیامرسان داخلی اعلام نمود روز دوشنبه میزبان سه نفر از نمایندگان محترم بودم و مشکلات ارتباطی حوزه انتخابیه ایشان را بررسی کردم؛ دستیارم در عرصه ارتباطات روستایی، مهندس روحی که انصافاً مجاهدانه مشغول اتصال روستاهاست، خبر دادند که بیش از ۸۰۰ روستای جدید از اردیبهشت تا حالا متصل شده اند؛ ان شاءالله کار تا اتصال آخرین روستا ادامه دارد.

بنابراین با شروع به کار دولت سیزدهم پروژه شبکه ملی اطلاعات به سبب اهمیت آن جزو مهم ترین برنامه های وزارت ارتباطات قرار گرفت، به شکلی که با گذشت دو سال از شروع به کار این دولت پیشرفت این شبکه به میزان قابل توجهی رسیده است؛ در حقیقت در آغاز دولت سیزدهم میزان پیشرفت این طرح ۲۳ درصد اعلام شده بود اما هم اکنون به پیشرفت ۶۰ درصدی رسیده و طبق اعلام مسئولان مقرر است تا انتهای سال جاری این عدد به ۷۵ درصد برسد.




1402/06/03
08:39:08
5.0 / 5
351
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان تجهیزات جانبی
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1404