رییس پژوهشگاه ارتباطات خبر داد؛

تربیت 3 هزار نیروی متخصص حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه ها

تربیت 3 هزار نیروی متخصص حوزه هوش مصنوعی در دانشگاه ها

به گزارش تجهیزات جانبی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: برای توسعه هوش مصنوعی به داده، نیروی انسانی، زیرساخت های پردازشی مناسب و قانون و مقررات نیاز داریم.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از مهر، محمد رضوی زاده رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه گفتگو ویژه خبری درباب متولی تدوین و توسعه هوش مصنوعی اظهار داشت: هوش مصنوعی یکی از دانش های مهم در عرصه بشری است که به سرعت درحال رشد است و در آینده نزدیک می تواند یکی از معیارهای مقایسه کشورها باشد و کشورهایی که مجهز به این فناوری ها نباشند عملاً کشورهای عقب مانده محسوب می شوند به همین دلیل به جهت اینکه بتوانیم هوش مصنوعی را در یک جامعه توسعه دهیم به چند پیش نیاز، ازجمله داده، نیروی انسانی، زیرساخت های پردازشی مناسب و همین طور قانون و مقررات نیاز داریم.
وی با اعلان اینکه قانون و مقررات در دو بعد توسعه این فناوری در کشورها و بمنظور جلوگیری از مضرات و خطرات این فناوری وجود دارد اضافه کرد: نقشه راه یا سند ملی هوش مصنوعی یعنی ایجاد قانون و مقررات جهت استفاده از هوش مصنوعی و توسعه هوش مصنوعی در کشور است و نهادهای مختلفی وارد این حوزه شده اند.
رضوی زاده در ادامه اظهار داشت: برای حکمرانی هوش مصنوعی، اقدامات مهمی انجام شده همچون برنامه هفتم توسعه که در این برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی مکلف شدند ظرف شش ماه برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی را بنویسند و همچون دیگر اقدامات حکم رییس جمهور در حوزه شورای ملی هوش مصنوعی و ابلاغ ماده واحده ای بود که ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد نهایی سازی سند ملی هوش مصنوعی داشتند.
وی درباب تعدد دستگاهها در فعالیت در عرصه هوش مصنوعی و موازی کاری آنها اظهار داشت: فعالیت تعداد مختلف دستگاهها در عرصه هوش مصنوعی موازی کاری نیست بلکه یک تعامل در راستای هدف یعنی توسعه هوش مصنوعی شمرده می شود.
رضوی زاده درباب آمدگی دستگاهها برای اجرای هوش مصنوعی در کشور اشاره کرد: هوش مصنوعی چند پیش نیاز دارد به جهت اینکه بخواهد در کشور رشد کند یکی بحث قانون و مقررات است که این قانون باید هوش مصنوعی را تسهیلگری کند همین طور بخش خصوصی در کشور خیلی جلوتر از بخش قانون و مقررات و حکمرانی است چونکه از سالهای قبل شرکت هایی داریم که در عرصه هوش مصنوعی فعالیت می نمایند و محصولاتی دارند که ما باید آنها را کمک نماییم.
وی به فعالیت وزارت ارتباطات و همکاری با دانشگاه ها در عرصه هوش مصنوعی اظهار داشت: در وزارت ارتباطات مرکزی را به وجود آوردیم به نام مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی که هدف ما این بود رگولاتوری و بحث حقوقی هوش مصنوعی را به سمتی ببریم که بتواند به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی کمک نماید. همین طور در دانشگاه ها مبحث هوش مصنوعی به عنوان یکی از مباحث حوزه کامپیوتر از سالهای قبل مطرح است و سالیانه حدود ۳ هزار نفر نیروی متخصص در این زمینه تربیت می شوند. بدین سبب یکی از کارهایی که انجام می دهیم این است که ارتباط بین دانشگاه ها و بخش خصوصی و تحقیقاتی را به وجود آوریم.


منبع:

1402/10/11
11:00:13
5.0 / 5
270
تگهای خبر: دانشگاه , شركت , فناوری , فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403