امکان معامله خودرو در سایت های اینترنتی

امکان معامله خودرو در سایت های اینترنتی

به گزارش تجهیزات جانبی، در اجرای آئین نامه اجرایی جزء ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه ۱۴۰۲، حضور سکوهای تجارت الکترونیکی در انجام معاملات و نقل و انتقال خودرو امکان پذیر و تسهیل می شود.



به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از مهر، بنا بر اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)؛ امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اظهار داشت: در اجرای بخشنامه اجرایی جز ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه کل کشور سال ۱۴۰۲، مصوب ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ هیأت وزیران، حضور سکوهای تجارت الکترونیکی در انجام معاملات و نقل و انتقال خودرو امکان پذیر و تسهیل می شود. این اقدام نتیجه تلاش و همکاری با دستگاه های مختلف کشور بخصوص فراجا، معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت راهبردی قوه قضاییه است.
وی اشاره کرد: کاهش اختلافات و پرونده های قضایی طرفین معامله، جلوگیری از برخی کلاهبرداری های احتمالی و ایجاد اطمینان خاطر بیشتر برای خریدار و فروشنده از مهم ترین خصوصیت های این اقدام است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن دعوت از کلیه شرکت های نوآور و دانش بنیان که دراین زمینه فعالیت دارند، اعلام نمود: پذیرش تقاضای اتصال سکوها تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ادامه داشته و پیش بینی می شود هموطنان تا پایان بهار سال آینده بتوانند از این خدمات در بستر سکوهای منتخب بهره گیرند.
لازم به ذکر است به حکم قانون، امکان استعلام آخرین وضعیت وسیله نقلیه شامل مشخصات هویتی مالک، وجود ممنوعیت های معاملاتی، سوابق تصادفات و هم امکان استعلام وضعیت طرفین معامله شامل استعلامات هویتی، ممنوع المعامله بودن و غیره از راه سکوها با رعایت حریم شخصی افراد، در اختیار دو طرف معامله قرار خواهد گرفت و طرفین می توانند مقدمات عقد قرارداد را به صورت الکترونیکی طی نموده و در پایان مبایعه نامه را هم به صورت الکترونیکی و برخط تنظیم و امضا کنند. بعد از امضای فروش نامه الکترونیکی خریدار و فروشنده با دریافت نوبت و مراجعه به مراکز تعویض پلاک می توانند بلا فاصله نسبت به طی مراحل نهایی نقل و انتقال وسیله نقلیه اقدام نمایند.


منبع:

1403/01/02
15:23:35
5.0 / 5
299
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403