حمایت ۱۰ میلیاردریالی معاونت علمی از نوآوری های شرکتی

حمایت ۱۰ میلیاردریالی معاونت علمی از نوآوری های شرکتی

به گزارش تجهیزات جانبی، معاون علمی رئیس جمهور ضمن اشاره به پشتیبانی از نوآوری های شرکتی در چارچوب مراکز نوآوری درون سازمانی اظهار داشت: سقف پشتیبانی از ایده ها حداکثر ۱۰ میلیاردریال است که ایده ها متناسب با اهمیت، اولویت و دامنه کاربردشان، از این حمایت بهره مند خواهند شد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، روح الله دهقانی، معاون علمی رئیس جمهور در آیین رونمایی از پودر مکمل دامی سین بیوتیک یکی از شرکتهای دانش بنیان با اشاره به بازار پر ظرفیت محصولات پروبیوتیک در بازار داخلی و منطقه عنوان کرد: خوشبختانه کارایی و اهمیت محصولات پروبیوتیک در ارتقای سلامت جامعه به خوبی شناسانده شده و مردم با بهره گیری از این محصولات، به ارزش و اهمیت این فرآورده ها پی برده اند و به آنها علاقمندی پیدا کرده اند. دامنه کاربرد این محصولات محدود به کاربردهای گوارشی نیست و این مجموعه دانش بنیان درحال توسعه کاربرد پروبیوتیک ها به سایر حوزه ها همچون درمان بیماریهای عصبی و کاهش عوارض آنها، حوزه های ترمیمی، آرایشی و بهداشتی است و این امر یک کار نوآورانه در سطح جهانی بشمار می رود.
دهقانی با اشاره به حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از ایده های نوآورانه اولیه در چارچوب برنامه نوآفرین اظهار داشت: در چارچوب این برنامه، شرکت هایی که بتوانند در درون مجموعه خودشان، موضوعات تحقیقاتی را پیش ببرند و پروژه های نوآورانه را تعریف کنند، بسته به ابعاد مبحث و اهمیت پروژه ها، مورد حمایت قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه محدودیتی در پشتیبانی از ایده های نوآورانه شرکتی ذیل برنامه نوآفرین وجود ندارد، اضافه کرد: سقف پشتیبانی از ایده ها حداکثر ۱۰ میلیاردریال است که ایده ها متناسب با اهمیت، اولویت و دامنه کاربردشان، از این حمایت بهره مند خواهند شد.
دهقانی، یکی از وظایف معاونت علمی را پشتیبانی از مراکز نوآوری درون شرکتی برشمرد و اضافه کرد: هیچ مجموعه ای به اندازه خود شرکت ها، نوآوری و جنس آنرا نمی شناسند و مراکز نوآوری درون شرکتی مهم ترین نیاز صنعت است. بهترین شناخت از لازمه های بازار، اولویت های فناورانه و نوآورانه را همان شرکت است؛ چونکه مرکز نوآوری در دل همان شرکت قرار می گیرد و می تواند با رصد تمامی اتفاقات، نوآوری های لازم را توسعه داده و به محصول یا خدمت تبدیل کند. بر همین اساس، سیاست معاونت علمی در این دوره پشتیبانی از مراکز نواوری درون شرکتی یا IHIC است. در همین راستا، برخی از شرکت ها در چارچوب توافق نامه هایی، از حمایت های معاونت علمی برای توسعه این مراکز نوآوری بهره مند شده اند.
معاون علمی رئیس جمهور، شرکت تک ژن را مجموعه ای توانمند در کارهای تحقیقاتی تا تولید محصول و عرضه به بازار دانست و اظهار داشت: مجموعه های دانش بنیان فعلی کشور دو دسته هستند؛ اولین گروه شرکتهای دارای عمر و سابقه فعالیت بیش تر هستند که طی سالهای اخیر با تغییر و تحولاتی به عرصه دانش بنیان وارد شدند. دسته دوم که به طور عمده جوان تر هستند و کمتر از ۱۵ سال سن دارند، شرکت هایی هستند از ابتدا با ادبیات دانش بنیان آشنا بوده اند و تار و پود این شرکت ها با مفهوم دانش بنیان عجین شده است؛ مجموعه دانش بنیان تک ژن از جنس گروه دوم است، یعنی از آغاز بر اساس دانش، فناوری و کار نوآورانه پایه ریزی شده اند.
وی افزود: طی یکی، دو دهه اخیر شرکت ها و هسته های فناوری بوده اند که با داعیه کار تحقیقاتی به عرصه سلامت وارد شده اند اما در ادامه مسیر، راه کار تحقیقاتی و فناورانه را فراموش کردند، فعالیت تجاری صرف را برگزیده و از مسیر اصلی خود خارج شده اند؛ خوشبختانه مجموعه تک ژن از این آفت هم مصون مانده و این پویایی را حفظ نموده اند.
به نقل از گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وی با اشاره به تکامل زیرساخت های زنجیره ایده تا تجاری سازی محصول در این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: مفاهیم گوناگونی در زیست بوم فناوری و نوآوری شکل گرفته است که خوشبختانه تمامی این اجزای زنجیره ارزش محصولات سلامت در مجموعه تک ژن وجود دارد؛ این مجموعه علاوه بر اینکه یک شتابدهنده، یک مرکز هم آفرینی و یک مرکز نوآوری شرکتی را در دل خود دارد، توانسته زنجیره ایده تا بازار و تجاری سازی یک محصول را تکمیل کند و از این جهت، می تواند الگوی مناسبی برای دیگر فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری باشد.



1403/02/24
09:23:54
5.0 / 5
478
تگهای خبر: شركت , صنعت , فناوری , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403