جنجال تصاویر مستهجن ایکس در اروپا

جنجال تصاویر مستهجن ایکس در اروپا

تجهیزات جانبی: رگولاتور حریم خصوصی اروپا تحقیقی وسیعی در تصاویر هرزنگاری شده تولید شده با هوش مصنوعی در پلت فرم ایکس آغاز نموده است.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از فایننشال تایمز، این اقدام نشانی از آنست که چه طور رگولاتورها چت بات گروک را تحت نظر دارند. کمیسیون محافظت از داده ایرلند (DPC)که مسئولیت اجرای قانون عمومی محافظت از داده اتحادیه اروپا(GDPR)را بر عهده دارد، اعلام نمود تحقیقی درباره ی ایجاد و نشر تصاویر مستهجن سازی شده و احتمالاً خطرناک که شامل پردازش داده های کاربران اروپائی توسط گروک بوده را انجام می دهد. چت بات گروک در فید های شبکه اجتماعی ایکس یکپارچه شده و توسط استارت آپ xAI متعلق به ایلان ماسک است. مطالعه کمیسیون محافظت از داده ایرلند جدید ترین نمونه از بررسی های مقامات جهانی است که ایکس را به علت انتشار هزاران دیپ فیک مستهجن سازی شده از زنان توسط گروک در اوایل ژانویه ۲۰۲۶ میلادی تحت مطالعه قرار داده اند. گراهام دویل کمیسیونر DPC در اطلاعیه ای در این زمینه اظهار کرد: DPC از زمان انتشار اولین گزارش ها درباره ی قابلیت کاربران ایکس برای دستور دادن به حساب گروک در ایکس برای ساخت تصاویر مستهجن سازی شده از افراد واقعی همچون کودکان، با این پلت فرم تعامل داشته است. وی در ادامه افزود کمیسیون تحقیقی کلان درباره ی پیروی ایکس از برخی وظایف بنیادین خود تحت قانون GDPR در این خصوص شروع کرده است. در این بین ایکس از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است.
مطالعه کمیسیون حفاظت از داده ایرلند جدیدترین نمونه از بررسی های مقامات جهانی است که ایکس را به دلیل انتشار هزاران دیپ فیک مستهجن سازی شده از زنان توسط گروک در اوایل ژانویه ۲۰۲۶ میلادی تحت مطالعه قرار داده اند. گراهام دویل کمیسیونر DPC در اطلاعیه ای دراین خصوص اظهار نمود: DPC از زمان انتشار نخستین گزارش ها در رابطه با ی قابلیت کاربران ایکس برای دستور دادن به حساب گروک در ایکس برای ساخت تصاویر مستهجن سازی شده از افراد حقیقی همچون کودکان، با این پلتفرم تعامل داشته است.


منبع:

1404/11/28
14:31:49
5.0 / 5
4
تگهای خبر: هوش مصنوعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1404