کلود حالا مکالمات کاربران را به خاطر می سپارد

کلود حالا مکالمات کاربران را به خاطر می سپارد

به گزارش تجهیزات جانبی، شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را بروزرسانی کرده است تا این هوش مصنوعی بتواند اطلاعات و زمینه گفت وگوهای قبلی کاربران را در محیط کاری Claude Cowork هم به یاد داشته باشد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از تک کرانچ، شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را بروزرسانی کرده است تا اطلاعاتی که کاربر در جریان گفتگو با این هوش مصنوعی مطرح می کند، میان بخش گفتگو و محیط کاری Claude Cowork به اشتراک گذاشته شود.
پیش از این، کاربرانی که در جریان گفتگو با کلود در رابطه با یک پروژه ایده پردازی یا اطلاعاتی را مطرح می کردند، هنگام انتقال به محیط Cowork مجبور بودند جزئیات پروژه را باردیگر برای هوش مصنوعی توضیح دهند. با بروزرسانی جدید، کلود می تواند اطلاعات در رابطه با یک پروژه را میان این دو محیط حفظ کند و تجربه ای یکپارچه تر ارائه کند.
برای مثال، اگر کاربر پیشتر در رابطه با برگزاری یک کنفرانس با کلود گفتگو کرده باشد، Cowork می تواند اطلاعاتی مانند تعداد شرکت کنندگان، شهر محل برگزاری و سخنرانان را از مکالمات قبلی در اختیار داشته باشد و هنگام تهیه برنامه یا متن در ارتباط با کنفرانس، احتیاجی به دریافت باردیگر این اطلاعات نداشته باشد.
آنتروپیک همینطور امکان مشاهده و مدیریت حافظه کلود را در اختیار کاربران قرار داده است. کاربران می توانند اطلاعات ذخیره شده را مشاهده، ویرایش یا حذف نمایند.
این شرکت می گوید کلود به صورت پیش فرض اطلاعات شخصی و حساس مانند داده های در ارتباط با سلامت، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی و دیدگاه های سیاسی را در حافظه ذخیره نمی کند؛ هرچند کاربران می توانند در تنظیمات، ذخیره بعضی از این اطلاعات را فعال کنند. کلود همینطور هر زمان که یک مبحث حساس در حافظه ذخیره شود، کاربر را آگاه می کند.
قابلیت جدید از ۲۵ اوت برای کاربران طرح های رایگان، Pro و Max در نسخه های وب، دسکتاپ و موبایل فعال گشته است. کاربران iOS و اندروید برای دسترسی به آن باید برنامه را به آخرین نسخه بروزرسانی کنند.
به اجمال، به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از تک کرانچ، شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را به روزرسانی کرده است تا اطلاعاتی که کاربر در جریان گفتگو با این هوش مصنوعی مطرح می کند، میان بخش گفتگو و محیط کاری Claude Cowork به اشتراک گذاشته شود. پیش از این، کاربرانی که در جریان گفتگو با کلود در ارتباط با یک پروژه ایده پردازی یا اطلاعاتی را مطرح می کردند، هنگام انتقال به محیط Cowork مجبور بودند جزییات پروژه را دوباره برای هوش مصنوعی توضیح دهند. کاربران می توانند اطلاعات ذخیره شده را مشاهده، ویرایش یا حذف نمایند. این شرکت می گوید کلود بصورت پیش فرض اطلاعات شخصی و حساس مانند داده های در رابطه با سلامت، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی و دیدگاه های سیاسی را در حافظه ذخیره نمی کند؛ هرچند کاربران می توانند در تنظیمات، ذخیره تعدادی از این اطلاعات را فعال کنند.

منبع:

1405/06/04
19:49:34
5.0 / 5
4
تگهای خبر: اندروید , تجربه , شركت , موبایل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1405