نظر وزیر ارتباطات درباره سرنوشت فیلترینگ تلگرام

نظر وزیر ارتباطات درباره سرنوشت فیلترینگ تلگرام

به گزارش تجهیزات جانبی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره سرنوشت فیلتر تلگرام عنوان نمود این پیان رسان با حکم دستگاه قضایی بسته شده و با همین حکم هم قابل بازگشایی است، هرچند به قول او بعید است نظر دستگاه قضایی در ارتباط با این مساله عوض شده باشد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، باآنکه مردم در موارد مختلف وزارت ارتباطات را متولی فیلترینگ و حل آن می دانند، اما در اصل کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه که دادستان کل کشور ریاست آنرا برعهده دارد، برای این مورد تصمیم گیری می کند. البته داستان فیلترینگ پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی نشان داده که علاوه بر کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، دستور قضایی هم می تواند نقش اساسی در فیلترینگ داشته باشد.
در این راستا و به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی، در پاسخ به این سوال که چرا باوجود حل مساله اصلی فیلتر تلگرام، هنوز این پیام رسان فیلتر است و اینکه آیا عزمی برای رفع فیلتر تلگرام وجود دارد، اظهار داشت: بعید می دانم که نظر دستگاه قضایی در ارتباط با این مساله [رفع فیلتر تلگرام] عوض شده باشد.
وی که در ارتباط تلفنی با برنامه تلویزیونی سخن می گفت، درباره نظر شخصی خود در ارتباط با فیلتر تلگرام هم اظهار داشت: نه موقع انسداد تلگرام نظر ما را خواستند و نه برای رفع فیلتر آن نظر می خواهند. طبیعتاً این مقوله ای است که به نظر دستگاه قضایی بستگی دارد چونکه با حکم دستگاه قضایی بسته شده است و با همین حکم هم قابل بازگشایی است.

خانواده ها با مشکلات زیادی در بحث کیفیت ارتباطات روبه رو هستند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همینطور درباره آموزش مجازی با اشاره به اینکه طبیعتاً شرایط کنونی آموزش هم برای معلمان و هم برای والدین دشوار است اظهار داشت: خانواده ها با مشکلات زیادی در بحث کیفیت ارتباطات روبه رو هستند. ۴۶ هزار روستا در کشور داریم که شرایط تحصیل حضوری برای خیلی از آنها وجود ندارند و مردم این روستاها انتظار دارند که از شبکه ارتباطی خوبی برای آموزش مجازی برخوردار باشند. در مناطق شهری هم همین وضعیت برقرار است.
آذری جهرمی درباره آمار دانش آموزان محروم از تحصیل به علت عدم دسترسی به شبکه ارتباطی اظهار داشت: بهتر است وزارت آموزش پرورش دراین باره ارزیابی خویش را عرضه نماید، اما آمار کلی که می توان عرضه داد این است که بیشتر از ۹۵ درصد جمعیت ایران امکان دسترسی به اینترنت دارند. از مجموع روستاهای کشور حدود ۹۰ درصد متصل هستند و ۱۰۰ درصد شهرهای کشور هم به شبکه ارتباطی اتصال دارند.
وی درباره اینترنت مجانی برای دانش آموزان اظهار داشت: بر مبنای سیاستی که وزارت آموزش وپرورش اتخاذ نمود، آموزش ها به بستر سامانه شاد منتقل شده و این سامانه برای آموزش مجازی مورد تائید این وزارتخانه در مدارس دولتی است؛ ازاین رو آموزش مجازی مجانی از راه سامانه شاد فراهم گشته است و جهت استفاده از آن، هزینه ای دریافت نمی گردد و تمام هزینه های آنرا دولت تأمین می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره میزان استفاده از سامانه شاد در کل کشور اظهار داشت: اولاً سفارش من بر این است که در این رابطه به آمار وزارت آموزش وپرورش اتکا شود اما ارزیابی وزارت ارتباطات این است که ۱۱ درصد مدارس غیرانتفاعی از ابزارهای خاص خودشان استفاده می نمایند، ازجمله بعضی از سامانه های داخلی که همین مساله سبب شده است ما یک رشد تقریباً ۱۲۰۰ درصدی در ابزارهای آموزش مجازی در شبکه ارتباطی کشور را شاهد باشیم. نظرسنجی های ما از مجموع مدارس باقی مانده از سراسر کشور نشان داده است که ۴۰ درصد از مدارس از سامانه شاد استفاده می نمایند.

مشکلاتی که با سیاست اینترنت ۱۲۸ کیلوبیتی ایجاد می شد
آذری جهرمی درباره مشکلات دانش آموزان روستایی برای آموزش مجازی اظهار داشت: این روزها تصاویری در شبکه های اجتماعی از مناطق مختلف روستایی منتشر می شود که دانش آموزان برای جا نماندن از تحصیل، خویش را به نقاطی می رسانند تا به شبکه ارتباطی دسترسی پیدا کنند. حقیقت این است که ما و همه همکارانمان در وزارت ارتباطات و اپراتورها، تک تک این بچه ها را مثل بچه های خودمان می دانیم و مشکلات آنها را مشکلات خودمان می دانیم؛ اما نمی توانیم این را نادیده بگیرم که اگر سیاست گذاری های سال ۱۳۹۲ در خصوص اینکه ۱۲۸ کیلوبیت اینترنت برای مردم کافی است، باقی می ماند و کرونا به وجود آمده بود امروز اساسا با مشکلات ارتباطی جدی مواجه می شدیم.
وی خاطرنشان کرد: یا اگر در مبحث توسعه ارتباطات روستایی در مقابل فشارهایی که به ما وارد می شد و مخالفت هایی که درباره این توسعه مطرح می شد و آنرا جزو برنامه ۲۰۳۰ عنوان می کردند و خواهان توقف توسعه ارتباطات روستایی بودند کوتاه می آمدیم امروز نمی دانم پاسخ آن ۳۹ هزار روستایی که امروز به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند چه می خواستیم بدهیم.
وی تاکید کرد: هنوز ۵۰۰۰ روستا به شبکه ارتباطی متصل نیستند و قلبمان برای تک تک بچه هایی که در آن روستاها از تحصیل مجازی بازمانده اند می تپد و همه وجودمان را گذاشته ایم برای توسعه و اتصال آنها به شبکه ارتباطی و این قول را هم می دهیم که تا آخر سال جاری همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی متصل شوند.



1399/09/16
20:56:47
5.0 / 5
676
تگهای خبر: آموزش , ابزار , اپراتور , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403