وزیر ارتباطات اعلام كرد

اینترنت پرسرعت و ارزان نیازمند چیست؟

اینترنت پرسرعت و ارزان نیازمند چیست؟

به گزارش تجهیزات جانبی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکیه بر لزوم تغییر موازنه شبکه ارتباطی کشور از ارتباطات سیار به ارتباطات ثابت، اظهار داشت: متاسفانه ریل گذاری ارتباطی در یک دهه اخیر به سمتی پیش رفته که کفه ترازوی توسعه شبکه همراه سنگین تر از شبکه ثابت بوده است. برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم در سرتاسر کشور به شبکه امن، پایدار، پرسرعت و ارزان باید نهضت فیبرکشی در کشور راه بیفتد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، این روزها مسئولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بزرگ ترین مشکل اینترنت کشور را، عدم توسعه ارتباطات ثابت می دانند و معتقدند برای رفع مشکلات و اختلالات اینترنتی و در حالیکه در سالهای گذشته اینترنت همراه توانسته از اینترنت ثابت پیشی بگیرد، لازم است تغییرات اساسی در حوزه ثابت اتفاق بیفتد.
اینترنت ADSL که در ایران هم بعد از اینترنت موبایل، کاربران زیادی دارد جزو قدیمی ترین سرویسهای اینترنت در جهان است و میتوان روی خطوط تلفن ثابت، بدون احتیاج به کابل کشی و نصب خطوط جدید، اتصال اینترنت ADSL را ایجاد ندارد. باآنکه اینترنت ADSL، ارزان و نسبت به انواع دیگر اینترنت پهن باند راه اندازی سریع و ساده تری دارد، اما با محدودیت هایی همچون سرعت دانلود کمتر از ۲۴ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود کمتر از دو مگابیت روبه روست.
در عین حال، یکی از انواع جدید اینترنت ثابت، اینترنت فیبر نوری (FTTx) مبتنی بر کابل های فیبر نوری است که از کابل های مسی یا خطوط تلفن استفاده نمی کند و کابل های فیبر نوری انتقال دهنده اطلاعات هستند. به علت استفاده اینترنت فیبر نوری از سیگنال های نوری، کیفیت و سرعت بیش تری نسبت به ADSL دارد و می تواند یک کیفیت و سرعت را بدون در نظر گرفتن فاصله کاربر تا سرویس دهنده ارائه دهد و سرعت های دانلود و آپلودی بالغ بر یک گیگابیت عرضه نماید. بنابراین تاکید مسئولان هم لزوم توسعه فیبر نوری در کشور است.
در این راستا عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در چهار سال آینده دو راهبرد اساسی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال خواهد شد، اظهار داشت: اولین راهبرد، توسعه دسترسی به شبکه پرسرعت داخلی تا دورافتاده ترین نقاط کشور خواهد بود. به صورت طبیعی و مثل سایر کشورهای پیشرفته در حوزه ارتباطات، اولویت ما در توسعه دسترسی ارتباطی شبکه ثابت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکیه بر لزوم تغییر موازنه شبکه ارتباطی کشور از ارتباطات سیار به ارتباطات ثابت، تصریح کرد: متاسفانه ریل گذاری ارتباطی در یک دهه اخیر به سمتی پیش رفته که کفه ترازوی توسعه شبکه همراه سنگین تر از شبکه ثابت بوده است. برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم در سرتاسر کشور به شبکه امن، پایدار، پرسرعت و ارزان باید یک عزم و اراده ملی شکل بگیرد و نهضت فیبرکشی در کشور راه بیفتد.
وی بابیان این که راهبرد دوم در دور جدید وزارت ارتباطات توسعه خدمات هوشمند خواهد بود اظهار داشت: ما باید زندگی مردم را با خدمات فناورپایه بومی گره بزنیم. در این چهار سال در سه بخش خدمات دولت الکترونیکی، خدمات غیردولتی در رابطه با کسب و کارها و خدمات پایه کاربردی در رابطه با شبکه ملی اطلاعات تلاش خواهیم کرد تا نیازهای مردم را در این عرصه ها فراهم نماییم. باید همه خدمات فناورانه پایه به شکل یکپارچه در اختیار مردم قرار گیرد اما هم اکنون جزایر گوناگونی در حوزه خدمات شکل گرفته است که هر کدام از دستگاههای دولتی با راه اندازی پلت فرم های مستقل و مجزا خدماتی مختص به خود عرضه می کنند.
زارع پور همینطور در جلسه تکریم و معارفه مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، یکی از مأموریت های مهم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دوره جدید را توجه به توسعه ارتباطات ثابت عنوان نمود و اظهار داشت: امیدوارم بزودی شاهد ایجاد رقابت در حوزه ارتباطات ثابت و برعکس شدن نسبت دسترسی ارتباطات ثابت و همراه باشیم.
دستور وزیر ارتباطات جهت بررسی مجدد مشکلات اینترنت همراه
وی به وضعیت نامناسب ارتباطات سیار در بعضی از مناطق پرداخت و اضافه کرد: سازمان تنظیم مقررات باید پیگیر ارتقای وضعیت ارتباطات سیار شود و اگر کوتاهی هایی از سوی اپراتورها در این عرصه وجود دارد برای مردم تشریح کند تا مردم از علل اختلالات موجود آگاه شوند. وزیر ارتباطات همینطور به رئیس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد که در چند روز آینده مشکلات ارتباطات سیار را بررسی کند، علل آنرا برای مردم توضیح دهد و مشکلات شبکه سیار در کوتاه ترین زمان ممکن حل شود.




منبع:

1400/08/26
23:19:53
5.0 / 5
723
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403