رئیس پارك علم و فناوری دانشگاه تهران مطرح كرد

تاثیر پارک علم و فناوری در کاهش نرخ مهاجرت و افزایش نرخ بازگشت به کشور

تاثیر پارک علم و فناوری در کاهش نرخ مهاجرت و افزایش نرخ بازگشت به کشور

به گزارش تجهیزات جانبی، رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اعلان اینکه اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی محور اصلی تمامی برنامه ها و کارهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران قرار دارد، اظهار داشت: ناحیه نوآوری تهران با شعار زندگی پایدار، سبز و هوشمند، جلوه ای از رعایت اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی است.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا، دکتر علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در آستانه دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی که اول بهمن ماه در سالن اجلاس سران برگزار می شود، اظهار داشت: اخلاق حرفه ای؛ اصول و استانداردی است که تعیین کننده رفتار افراد به حساب می آید و از راه اخلاق حرفه ای می توان به سبک زندگی و تفکری افراد در تمام جنبه های زندگی پی برد.

وی ادامه داد: اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی دارای ارتباط مستقیم هستند و می توان گفت آگاهی از اخلاق حرفه ای ضروریست اما برای تکمیل مسیر این موضوع، باید اخلاق حرفه ای در رفتار و بینش افراد نیز نمود پیدا کند و اخلاق حرفه ای را می توان در مسئولیت پذیری اجتماعی مشاهده کرد. ازاین رو مسئولیت پذیری اجتماعی، آیینه اخلاق حرفه ای به حساب می آید.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تکیه بر این که سازمان ها در مقیاس های مختلف و با محورهای فعالیت متفاوت بدون رعایت اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی، موفق نخواهند شد؛ عنوان کرد: با عنایت به ارتباط مستقیمی که میان تمامی اجزای یک جامعه و منابع یک کشور و سازمان ها وجود دارد، این انتظار می رود که تلاشهای یک سازمان به دستاوردهای مثبتی مانند حفظ محیط زیست، کاهش آلودگی، رفع فقر و.... بیانجامد.

دکتر اسدی، یکی از مسائل اساسی جوامع بشری در دنیای امروز را موضوع اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی خواند و اضافه کرد: رشد پرشتاب علم و فناوری به اهمیت این موضوعات افزوده است. پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در زمره یکی از با اهمیت ترین نهادهای کشور و پیشتاز در پشتیبانی از صاحبان ایده، افراد با استعداد، واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان است و به علت ارتباط مستقیم با مخاطبان مختلف از فرد تا تیم های فناور و شرکتها و... از دامنه تاثیر گسترده ای برخوردار می باشد.

وی ارزش آفرینی در چارچوب ایجاد بستری برای خلق ثروت، اشتغال زایی، توجه به محیط زیست، کاهش نرخ مهاجرت و همین طور کمک به افزایش نرخ بازگشت به کشور و... را همچون دستاوردهای پرارزش پارک علم و فناوری برای جامعه و کشور دانست و عنوان کرد: به همین علت بنای تفکرات و رفتار و همین طور برنامه های اجرائی در این مجموعه بر پایه رعایت اصول اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی شکل گرفته است.

دکتر اسدی ضمن اشاره به این که یکی از برنامه های اساسی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، راه اندازی ناحیه نوآوری تهران با هدف محوری گسترش فضای بازیگران زیست بوم نوآوری و جلب مشارکت تمام کنشگران ناحیه نوآوری تهران است؛ تصریح کرد: ناحیه نوآوری تهران با شعار زندگی پایدار، سبز و هوشمند، جلوه ای از رعایت اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی است که در خرداد سالجاری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شهرداری و دانشگاه تهران راه اندازی شد.

ایشان در ادامه توضیح داد: توجه به تمامی اعضای جامعه همچون استعدادها، کارآفرینان، استارتاپ ها، شرکتهای فناور و دانش بنیان، سازمان های مختلف و... و همین طور تاکید بر موضوع هایی مانند بهره مندی از منابع تجدیدپذیر انرژی، به حداقل رساندن ضایعات، مدیریت در سه بخش آب، انرژی و پسماند، بهره وری و استفاده از منابع برای شهروندان حال و آتی شهر و کشور، امکان ایجاد خدمات هوشمند همچون سلامت هوشمند، حمل و نقل هوشمند و تولید هوشمند و... نشان دهنده محور قرار گرفتن اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی در سیر تحول پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است.

استاد دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به توضیح برنامه دیگری از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پرداخت و اضافه کرد: برنامه پشتیبانی از متخصصان ایرانی خارج از کشور همچون برنامه های مبتنی بر اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی است که با حمایت پارک علم و فناوری اجرا می شود و به استفاده از دانش تخصصی شبکه حرفه ای متخصصان و صاحب نظران ایرانی خارج از کشور به جامعه ایران اسلامی منتج می شود.

دکتر اسدی از راهبری پروژه افتتاح و بهره برداری پردیس علم و فناوری شهیدچمران دانشگاه تهران توسط پارک علم و فناوری سخن گفت و عنوان کرد: این پروژه همچون فعالیتهای پارک علم و فناوری است که با محوریت ایجاد دانشگاه کارآفرین و در جهت مسئولیت پذیری اجتماعی طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ توسط پارک علم و فناوری صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی افزود: پردیس علم و فناوری شهید چمران بستری برای ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت به حساب می آید و با تشکیل فرصت های گوناگون به گسترش تفکر خلاق، کار تیمی، حل مسئله و... پرداخته و امید است در آینده شاهد حل مسائل شرکتهای فعال در منطقه اشتهارد و سراسر کشور به دست پرورش یافتگان این پردیس باشیم.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد که در تدوین و اجرای تمامی برنامه های حمایتی، خدمات و فعالیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بیانیه رعایت اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.




1402/10/29
12:33:53
5.0 / 5
368
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403