تیک تاک به نقض قانون حفاظت از کودکان در مقابل قلدرهای سایبری متهم شد

تیک تاک به نقض قانون حفاظت از کودکان در مقابل قلدرهای سایبری متهم شد

به گزارش تجهیزات جانبی، تیک تاک به نقض قانون محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شده است. هدف از طراحی این قوانین حفاظت از کودکان در مقابل مهاجمان آنلاین یا قلدرهای سایبری است.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از اسکای نیوز، کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام نمود حساب های کاربری این پلت فرم اجتماعی معیارهای ایمنی که در قانون سرویسهای دیجیتال اروپا(DSA) اعلام شده را ندارند. این سازمان اشاره کرده کوکان امکان دارد حساب های کاربری خویش را عمومی کنند و به اشخاص دیگر اجازه دیدن محتوایشان را بدهند و بدین سان در معرض خطر قلدری سایبری یا تماس از جانب افراد مجرم قرار گیرند.
از سوی دیگر کمیسیون که بعنوان رگولاتور فناوری اتحادیه اروپا عمل می کند، همینطور اعلام نمود حساب های کاربری خصوصی را نمی توان برای کودکان ایمن دانست چونکه از راه لیست «فالویینگ ها» و «فالوورها» کاربران دیگر میتوان آنها را پیدا کرد.
تیک تاک که اعلام نموده نتایج کمیسیون اتحادیه اروپا را بررسی و با این رگولاتور همکاری می کند، حالا با جریمه ای احتمالی تا سقف شش درصد درآمد سالانه خود روبرو است. رگولاتور اروپایی مذکور هم مقرر است در رابطه با اقدام اجرایی خود تصمیم گیری کند.
کمیسیون اتحادیه اروپا همینطور اعلام نموده بود این اپ اشتراک گذاری ویدئو کوتاه باید تنظیمات پیش فرض حساب های کاربری عمومی کودکان را اصلاح نماید تا محتوای آنها فقط برای کاربران زیر سن قانونی قابل مشاهده باشد.
تیک تاک در اطلاعیه ای اظهار کرد: حساب های کاربری نوجوانان در تیک تاک بیشتر از ۵۰ خصوصیت از پیش تنظیم شده مخصوص حریم خصوصی و ایمنی دارد. حساب های کاربری افراد زیر ۱۸ سال به صورت پیش فرض خصوصی هستند و ما یکی از معدود پلت فرم هایی هستیم که کاربران نوجوان نمی توانند از پیام مستقیم استفاده نمایند.
این اتهامات، چهارمین موردی است که طی دو سال قبل ضد تیک تاک مطرح گردیده است.

1405/05/03
12:38:53
5.0 / 5
4
تگهای خبر: طراحی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1405