تجهیزات جانبی

اعلام حمایت پژوهشگاه ارتباطات از نخبگان جوان امنیت سایبری

اعلام حمایت پژوهشگاه ارتباطات از نخبگان جوان امنیت سایبری

تجهیزات جانبی: رییس پژوهشگاه ارتباطات با تاکید بر نقش استعدادهای جوان  از حمایت جامع این پژوهشگاه برای توسعه قابلیت نخبگان امنیت سایبری و هدایت طرح های بومی بسمت تجاری سازی اطلاع داد.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ محمدحسین شیخی، رییس این پژوهشگاه، با حاضر شدن در پارک فناوری پردیس از رقابتهای تخصصی امنیت سایبری المپیک فناوری ۱۴۰۵ بازدید کرد و ضمن گفت و گو با شرکت کنندگان، در جریان ایده ها، دستاوردها و چالش های نخبگان جوان این حوزه قرار گرفت.

حضور ۲۰۰ نخبه در رقابتهای تخصصی امنیت سایبری

بخش امنیت سایبری المپیک فناوری ۱۴۰۵ با حضور استعدادهای برتر کشور در عرصه های مختلف برگزار شد. در نوبت بامداد این رقابت ها، حدود ۱۰۰ شرکت کننده در بخش فناوری اطلاعات (IT)، ۵۰ متخصص در عرصه سخت افزار و الکترونیک و ۵۰ نفر در بخش شبکه، فناوری عملیاتی (OT) و شبکه های صنعتی به رقابت پرداختند.
یکی از بخش های شاخص این رویداد، رقابت سخت افزاری Hardware CTF بود که طی آن ۵۰ نخبه حوزه الکترونیک و فناوری اطلاعات، معمای امنیتی تعبیه شده روی بردهای سخت افزاری اختصاصی با نماد قله دماوند را رمزگشایی کردند.

شناسایی ضعف سیستم های واقعی در رقابت باگ بانتی

همچنین رقابت عملیاتی باگ بانتی (Bug Bounty) با حضور نزدیک به ۱۰۰ نفر از هکرهای برتر و کلاه سفید کشور برگزار شد. شرکت کنندگان در این بخش، ضعف های امنیتی سیستم های واقعی معرفی شده از جانب سازمان های همکار را شناسایی و گزارش کردند و متناسب با کشف و عرضه گزارشات معتبر، مورد تقدیر قرار گرفتند.
رقابت های سرعتی و دونفره Pwny Racing نیز از دیگر بخش های این رویداد بود که در کنار سایر رقابت ها، زمینه ارزیابی قابلیت شرکت کنندگان در شناسایی و تحلیل ضعف های سخت افزاری و نرم افزاری را فراهم نمود.

تأکید بر دفاع از ظرفیتهای بومی امنیت سایبری

شیخی در حاشیه این بازدید با تاکید بر ضرورت بهره برداری از ظرفیت نخبگان جوان در تامین امنیت زیرساخت های کشور اظهار نمود: رویدادهایی مانند المپیک فناوری، مهلتی برای تقویت تاب آوری و مصونیت زیرساخت های حیاتی کشور هستند و دفاع سایبری و صیانت از زیست بوم فناوری عملیاتی و صنعتی، بدون حضور و خلاقیت جوانان نخبه امکانپذیر نیست.
وی با بیان حمایت همه جانبه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از استعدادهای حاضر در این رقابتها اضافه کرد: این پژوهشگاه با تمام توان در کنار نخبگان جوان قرار دارد با رفع دغدغه ها و تسهیل مسیر تجاری سازی طرح ها و پروژه های بومی، زمینه بهره برداری از دستیافته های آنان در ارتقاء امنیت سایبری کشور فراهم گردد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، امنیت سایبری را از پیش نیازهای اصلی حکمرانی دیجیتال دانست و بر ضرورت پیوند ظرفیتهای علمی و تخصصی جوانان با نیازهای عملیاتی و راهبردی کشور تاکید کرد.
خلاصه اینکه در نوبت بامدادان این رقابت ها، حدود ۱۰۰ شرکت کننده در بخش فناوری اطلاعات (IT)، ۵۰ متخصص در حوزه سخت افزار و الکترونیک و ۵۰ نفر در بخش شبکه، فناوری عملیاتی (OT) و شبکه های صنعتی به رقابت پرداختند. یکی از بخش های شاخص این رویداد، رقابت سخت افزاری Hardware CTF بود که طی آن ۵۰ نخبه حوزه الکترونیک و فناوری اطلاعات، معمای امنیتی تعبیه شده روی بردهای سخت افزاری اختصاصی با نماد قله دماوند را رمزگشایی کردند. شرکت کنندگان در این بخش، ضعف های امنیتی سیستم های واقعی معرفی شده از جانب سازمان های همکار را شناسایی و گزارش کردند و متناسب با کشف و عرضه گزارشات معتبر، مورد تقدیر قرار گرفتند. رقابتهای سرعتی و دونفره Pwny Racing نیز از دیگر بخش های این رویداد بود که در کنار سایر رقابت ها، زمینه ارزیابی قابلیت شرکت کنندگان در شناسایی و تحلیل ضعف های سخت افزاری و نرم افزاری را فراهم نمود.
1405/08/16
10:39:32
5.0 / 5
3
تگهای خبر: ارتباطات , امنیت , پارک فناوری , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان تجهیزات جانبی
تجهیزات جانبی