به همت دانش بنیان ها؛

ایمنی خودرو های داخلی با اتصال به اینترنت اشیاء ارتقا می یابد

ایمنی خودرو های داخلی با اتصال به اینترنت اشیاء ارتقا می یابد

به گزارش تجهیزات جانبی یکی از پروژه هایی که برای ارتقای ایمنی خودرو ها در حال اجرا می باشد، توسعه پلت فرم خودرو های متصل با استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان است.


توسعه زیرساخت خودرو های متصل با هدف پیاده سازی اتصال پذیری خودرو ها، تعریف شده است و ارتباط میان خودرو ها با مراکز امداد، دیگر خودرو، زیرساخت های مرتبط، تلفن همراه و انسان را برقرار می کند و این کار ایمنی وسایل حمل و نقل را زیاد می کند.
در یک تعریف کلی خودرو های متصل را خودروهایی می دانند که بتوان از راه دور با آنها در ارتباط بود و میان راننده و ماشین تبادل داده های اطلاعاتی شکل بگیرد. به گواه تاریخ جنرال موتورز که اولین سازنده خودرو در دنیا است؛ بحث خودرو های متصل را در سال ۱۹۹۶ بیان کرد.
از همان سال ها بود که انواع مختلفی از این نوع خودرو ها طراحی و تولید شد. با توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری این صنعت و ایجاد نیازهای جدید فناورانه، شرکتهای خودروسازی به سمت توسعه پلتفرم خودرو های متصل حرکت کردند و امروز بازار این صنعت رونق زیادی گرفته است.
خودروهای متصل راحتی و سرگرمی را برای سرنشینان به همراه می آورند و این فناوری سبب ایجاد مشارکت و ارتباطات بین خودروسازان، تولیدکنندگان تجهیزات اصلی، فناوری و سایر مشاغل خارج از حوزه صنعت خودروی سنتی می شود. اتومبیل های متصل زیست بوم جدیدی را در صنعت خودرو بوجود آورده اند که یکی از آنها ایجاد مشارکت نوآورانه با شرکتهای فناور و تولیدکنندگان تجهیزات اصلی و سایر مشاغل خارج از محدوده اتومبیلرانی سنتی است.
این صنعت در ایران هم با همکاری و هم افزایی نهادهای مرتبط درحال توسعه یافتن است. یکی از این نهادها، ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که به کمک شرکتهای دانش بنیان و خلاق تلاش می کند تا پلتفرم خودرو های متصل را در کشور توسعه دهد.
این کار با همکاری شرکتهای خودروسازی، اساتید دانشگاهی، پژوهشگران، صنعتگران و شرکتهای دانش بنیان و خلاق اجرایی می شود.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری، قرار بر این است که با این همکاری شکل گرفته، خودرو های ساخته شده امکان اتصال به اینترنت را داشته باشند. توان دانشی متخصصان و دانشگاه ها به صنعت خودروی کشور پیوند می خورد تا زیرساخت این نوع از اتومیل های هوشمند توسعه یابد و امنیت تردد ارتقا یابد.
پیش بینی می شود که خودرو های متصل تا سال ۲۰۳۰ نه تنها جای ناوگان امروزی را بگیرند، بلکه نزدیک به ۷۵۰ میلیارد دلار درآمد ایجاد کنند که در فضای رقابتی خودروسازان رقم قابل توجهی است. ایمنی و امنیت، آسودگی، سرگرمی، مدیریت رانندگی و تعامل همچون مزیت های توسعه این نوع از خودرو ها است.


1400/04/02
18:48:52
5.0 / 5
746
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403