بیانیه سازمان نصر تهران در مورد وزیر ارتباطات پیشنهادی:

صدای بخش خصوصی رکن نهم برنامه های ارائه شده

صدای بخش خصوصی رکن نهم برنامه های ارائه شده

سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران در اطلاعیه ای ضمن اعلام موضع در مورد سوابق و برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، نظرات خودرا بعنوان رکن نهم برنامه های ارائه شده با عنوان «صدای بخش خصوصی» منتشر نمود.


به گزارش تجهیزات جانبی به نقل از ایسنا در بیانیه سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران آمده است: تعدادی از تشکل های صنفی در آستانه رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای دولت جدید، برای سهم خواهی و تضمین همکاری در دوره چهار ساله فعالیت وزیر و گاهی بدون توجه جدی و عمیق به سوابق و برنامه های وزیر پیشنهادی، به صدور پیش دستانه بیانیه حمایت مبادرت می ورزند. در این میان اما سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران با نگاه کارشناسی، برنامه محور و فنی خود به بررسی و تحلیل سوابق و برنامه های جناب آقای دکتر زارع پور، وزیر پیشنهادی محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام نموده است.
در ادامه آمده است: در معرفی دکتر زارع پور بعنوان وزیر پیشنهادی و تحلیل برنامه ارائه شده ایشان به مجلس، ضمن استقبال از جوان بودن ایشان و تحصیلات در دانشگاه های معتبر ایران و جهان و نیز موافقت حداکثری با مواردی همچون هدف گذاری برای دستیابی به سهم ۱۰ درصدی از اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی در افق ۱۴۰۴، الکترونیکی کردن ۱۰۰ درصدی خدمات پرکاربرد دولتی و ارائه خدمات بصورت یکپارچه، مطابقـت بـا الگوهـای موفـق در کشـورهای دنیـا درمورد تنظیم مقررات و ارتباطات و ایجاد حداقل یک اپراتور ماهواره مخابراتی؛ باید گفت، به سبب آنکه حوزه فاوا همیشه در لبه تکنولوژی های جدید قرار دارد، پس برای نیل به اهداف تعیین شده در برنامه پیشنهادی، نیازمند حفظ و نگهداشتِ آن در مقابل مخالفان شفافیت و "فناوری هراسان" هستیم.
صاحبان کسب و کارهای حوزه ICT منتظر اعلام موضع شفاف تصمیم سازان در مورد فیلترینگ، طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی، قانونگذاری در زمینه فناوری های نوظهور، استفاده حداکثری از فضای مجازی، مجوززدایی، خودتنظیم گری، اقناع (و نه تحمیل) استفاده از شبکه ملی اطلاعات، مواجهه با سوءاستفاده از نام تولید داخل و تولید گلخانه ای بجای صادرات تولیدات داخلی، نگاه همه جانبه به امنیت سایبری به دور از برخوردهای سلبی و محدودکننده با کسب وکارها، بر طبق واقعیت های اقتصادی مبتنی بر منافع ملی، پذیرش نظارت مشاوران حوزه فاوا همانند مهندسین مشاور صنعت ساختمان، سلامت الکترونیک، تعدد نهادهای متولی مجوزدهنده، توجه ویژه به توسعه پهنای باند ثابت کشور، چگونگی استفاده بهینه از ظرفیت پست بانک-که در برنامه پیشنهادی به آن توجه نشده است-، تعامل بالغانه با فناوری های نوظهور مالی، پذیرش واقعیت تحریم های وسیع بین المللی و پرهیز از "خود تحریمی" هستند.
راهبری حوزه وسیع فاوا خصوصاً در حوزه فناوری های نوظهور فقط با اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امکان پذیر نیست و تمهید فرماندهی واحدی در کل دولت و حاکمیت ضرورت دارد. پس بمنظور هم افزایی حداکثری، لازم است علاوه بر هماهنگی بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز ملی فضای مجازی، مدیران ارشد فناوری (CIO) تمامی دستگاه های حاکمیتی با محوریت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (و در تعامل با صنف) همسو شوند.
بعد از گرفتن رای اعتماد، لازم است برنامه عملیاتی با زمانبندی اجرائی برمبنای واقعیت ها و پتانسیل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام گردد تا درصورت عدم دستیابی به اهداف تعیین شده در بازه های زمانی مورد نظر، امکان بازطراحی و استفاده از برنامه های جایگزین برای نیل به اهداف دولت سیزدهم در زمینه فاوا محقق شود. نکته مهم بررسی مستمر میزان پیشرفت برنامه ها و نحوه رفتار وزیر در صورت عدم حصول به نتایج مندرج در برنامه های پیشنهادی است که بصورت معمول در برنامه های پیشنهادی وزرا مغفول مانده است.
این سازمان با رصد دقیق و مداوم کارهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی ۴ سال پیش رو، از تمام ظرفیت خویش در پشتیبانی از تصمیمات فنی و حرفه ای و همین طور اعلام نقدها و کاستی ها استفاده خواهدنمود و عمیقا بر این باور است که ضمانت اجرای برنامه های پیشنهادی گرفتن مشورت و پذیرش و اعمال نظر بخش خصوصی، نه به شکل شعاری و فقط بخشنامه ای، بلکه با قبول و باور به این واقعیت که می بایست تصمیمات در مورد کسب وکارها را فعالینی گرفتن کنند که بهای اصلی تصمیمات را پرداخت می کنند و تبعات آنرا می پذیرند. پس حاکمیت، ضمن کاهش تصدی گری، بهتر است به سیاست گذاری و نظارت هدفمند بپردازد.
در انتهای این بیانیه تاکید شده است: سازمان نظام صنفی کامپیوتری استان تهران، ضمن آرزوی توفیق در کسب "رای اعتماد حداکثری" آقای زارع پور، در تکمیل "ارکان هشت گانه برنامه ارائه شده ایشان به مجلس" نظرات خویش را با عنوان "رکن نهم – صدای بخش خصوصی" به تفکیک رئوس برنامه های پیشنهادی ایشان، به جز دو بند آخر، صنعت فضایی و خدمات پستی (که فعلا در زمینه فعالیت کمیسیون های تخصصی این سازمان قرار ندارد) به شرح پیوست اعلام می کند.



1400/06/04
12:46:24
5.0 / 5
609
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
تجهیزات جانبی
93z.ir - مالکیت معنوی سایت تجهیزات جانبی متعلق به مالکین آن می باشد - 1397 تا 1403